lördag 4 september 2010

Folkpartiet kommunisterna?

Maud Olofsson har inte helt släppt kontakten med landsbygden. Varje gång hon nämner Miljöpartiet (vilket verkar vara oftare än hon säger "Centerpartiet"), så använder hon dynggrepen! Bland annat så så sade hon i en intervjuv i Sveriges Television att MP var värre(!) än kommunister, då Miljöpartiet föreslog att friskolor som gav vinst, skulle rapportera detta till skolinspektionen.

Nu har Folkpartiets partiledare Björklund anammat en del av Miljöpartiets skolpolitik, inklusive det om att vinster för friskolor som går ut över undervisningens kvalité inte är acceptabelt. I konsekvensens namn så borde Maud Olofsson tycka att inte bara MP är kommunistiskt, utan även att Folkpartiet är detta!

Så nu har vi tre nya borgerliga partier, "Nya" Moderaterna", "Folkpartiet kommunisterna" och "Centerpartiet Stureplansliberalerna" i valet att ta hänsyn till. Alliansens småpartier börjar inse att de kämpar för sin överlevnad, men ska man ägna sig åt ständig smutskastning såsom Centern gör, så ska man kanske man ska sikta lite bättre, så att man inte träffar sina allierade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar